Nie szukali się zbyt długo w rozbawionym tłumie.
Zbyt wiele mieli ze sobą wspólnego.Łączyło ich zamiłowanie do krzykliwego,
kolorowego, fantazyjnego stroju, do zrabowanych błyskotek, mieczy,
których nie odpinali nawet do tańca.
Nowy użytkownik
Witam .. jestem sh na 58 lvl.. biegam jeszcze z homkiem c grade.. potrzebowalbym sword of valhalla.. lepiej skladac czy kupic?? bo jesli kupic to mam oferte kupna za 90kk sov +4 ACU (potrzebowalbym wtedy na dzien dzisiejszy 50kk) .. gdzybym mial tego sov +4 ACUU nie potrzebowalbym juz raczej sword of miracles a grade bo wydaje mi sie ze to na to samo wychodzi.... prosze o porady DZIEKI
Oferte masz dobra ale jest sens wydawac tyle kasy??? masz spoila??? jesli masz to pospoiluj troszke materałow a reszte powinien dorzucic klan.... Ale sz tego co wiem to twoj staz w tym klanie jest krótki wiec raczej nie dostanie valhalla muszisz troche sam pracy wlozyc w jego zdobycie...PRZYNAJMNIEJ JA TAK MYŚLE....
MIemios ma trochę racji. Grasz z nami krotko.90kk za valhalla to przesadzona cena Jest bardzo realne zdobycie przez ciebie valhalla od klanu. Akurat jest w magazynie valhalla +3 acu ale musisz sie przysłużyć klanowi i udowodnić swoją przydatność. Są też ostrza do valhalla którego będziemy też w niedługim czasie składać.